13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като

...
13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като
Коментари Харесай

Момче е със счупена челюст след спречкване заради бутнато колело

 13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, откакто е било нападнато с юмруци от по-голямо момче. До спречкването се стига поради бутнато колело. Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали и сигнал в полицията. Образувано е досъдебно произвеждане.

" Минаха 2 седмици от лекуването. Синът ми не може да приказва и да се храни. Има раздрани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се незабавно да свалим брекетите му.  Нападението се случи на 27 януари. Синът ми си е играел с другари. Станало е сдърпване сред него и друго момче. Моят наследник му бута колелото и другото дете го удря с пестник в челюстта ", описа в ефира на " Здравей, България " по Нова тв майката на потърпевшото дете - Нина Стаматова.

По думите й в деня на случая по-големият й наследник е отишъл в дома на фамилията на нападателя, с цел да попита за какво се е стигнало до сходна експанзия. Майката обаче го е изгонила.

" Бях доста ядосана и написах пост в профила ми във Фейсбук, с цел да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия отрицателни коментари майката на момчето, което атакува детето ми, ми писа и изиска да се забележим, само че аз отхвърлих ", сподели още Нина Стаматова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР