13-годишният Александър имал мечта - да има планинско колело, което

...
13-годишният Александър имал мечта - да има планинско колело, което
Коментари Харесай

История за откраднато колело се превърна в разказ за доброто

13-годишният Александър имал фантазия - да има планинско колело, което да кара дружно с другари. Колелото обаче е скъпо, само че това не отхвърля седмокласника - той взема решение самичък да си сглоби такова колело. И го прави! Шест месеца неотклонен труд и той към този момент има велосипед, с който да кара. Два дни по-късно, пред учебното заведение му, велосипедът обаче бива откраднат. 

Така фантазията на Александър се сгромолясва и той се намира в невъзможност. Той споделя историята си в обществените мрежи и за негово благополучие получава помощ. 

" Шест месеца бях супер стимулиран и съумях да го направя. Мислех си, че няма да стане ", описа Александър пред Нова телевизия за времето, в което е сглобявал велосипеда.

Чувайки за случката, в историята се включва и Цветелин - той е шеф на магазин за висок клас колела. Благодарение на него, Александър получава колелото на фантазиите си. Чисто нов велосипед подарък, изработен особено за планината и за потребностите на седмокласника. 

" Бил съм в същата обстановка и знам доста добре по какъв начин се е почувствал. За това го направих ", изясни Цветелин.

Освен нов велосипед, Александър получил и предложение, в случай че желае, лятото да прекара в сервиза на Цветелин, в който да навлезе в занаята още по-навътре. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР