13-годишна ученичка Лилия е правела секс по своя инициатива с

...
13-годишна ученичка Лилия е правела секс по своя инициатива с
Коментари Харесай

13-годишна прави групов секс с 5 момчета, обяви ги за слабаци, но после ги обвини в изнасилване

13-годишна ученичка Лилия е правела секс по своя самодейност с пет момчета, а по-късно родителите й упрекнаха младежите в обезчестяване, оповестява порталът Mash.
В началото седмокласничката се отдала на две момчета във входа на кооперацията в Москва, където живее. След това отишла на ул. "Краснодарска ", където правила секс с още три момчета наоколо до един магазин. Целият развой изначало до дъно бил сниман на видео, а на секс героинята била обещана премия - бутилка вино.
След като видеоклипът се завъртял в мрежата, Лилия била подложена на гаври и унижения в учебното заведение, а майка и написала заявление в полицията, че щерка ѝ е изнасилена. Четирима от обвинените са арестувани от полицията, петият се търси.
Обвинения към момента не са повдигнати, тъй като към този момент следователите не са разкрили състав на закононарушение. Разследващите считат, че сексът е бил по взаимно единодушие, осведоми Mash. Освен това майката на седмокласничката след това помолила младежите да не бъдат наказвани, защото причина за случая било аморалното държание на щерка ѝ.
Един от обвинените в груповото обезчестяване на 13-годишната Лилия споделя: "Тя беше съгласна на всичко, прелестно осъзнавайки следствията. Тя даже викаше: "Давайте още! По-силно! Четирима сте, а не може да ме... ", твърди момчето. То прибавя, че в този момент доста се срами и се извинило на майката на момичето. От своя страна родителката още веднъж увери, че момчетата не са отговорни и няма да скапва живота им./БЛИЦ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР