13-годишен велосипедист е бил блъснат от кола и лежи в

...
13-годишен велосипедист е бил блъснат от кола и лежи в
Коментари Харесай

Две тежко пострадали деца при катастрофи във Видин и Брегово

13-годишен велосипедист е бил блъснат от кола и лежи в тежко положение във видинската болница, а хлапе на 8 години е със строшен крайник, също пометено от автомобил през миналото денонощие, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи във Видин.

Първата злополука е станала на кръстовище в гр. Брегово, където водач с " Фолксваген ", блъснал колоездача и напуснал местопроизшествието.

Пострадалото момче е настанено във видинската болница с заплаха за живота, оповестиха от МБАЛ " Света Петка ". В хода на подхванатите дейности служителите на реда разкрили колата – „ Фолксваген Пасат “ с видинска регистрация, изоставена в покрайнините на градчето. Оказало се, че 19-годишният лидер е единствено с 6 месеца стаж категория „ В “. Той е бил открит в дома на дядо си и задържан. При тестване с механически средства пробите не са отчели съществуване на алкохол и опиати.

Другото произшествие е станало също през вчерашния ден в регионалния град, където лека кола с непостоянен към този момент регистрационен номер блъснала 8-годишно хлапе, което тичало след топка. Детето е прегледано във видинската болница, медиците установили фрактура на подбедрица. В ход са оперативно-издирвателни дейности за определяне на колата, самоличността и местонахождението на водача.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР