13 години. Толкова трябваше почитателите на Alan Wake да чакат

...
13 години. Толкова трябваше почитателите на Alan Wake да чакат
Коментари Харесай

Remedy планират да съкратят времето между продълженията на игрите си

13 години. Толкова трябваше феновете на Alan Wake да чакат за продължението на играта. И дали към благосклонност към играчите или повлияни от топлия банкет на Alan Wake 2, Remedy желаят да трансформират това.

Тази седмица изпълнителният шеф на студиото Теро Виртала разгласява финансово изказване за представянето на Remedy. Един от акцентите в него се явява обещанието, че в бъдеще Remedy желаят по-кратки времеви прозорци сред продълженията на игрите.

Както знаете, преди време Remedy Entertainment обрисуваха визията си за това, което те назовават „ свързаната галактика на Remedy “. Става дума за концепция, която свързва обособените игри на студиото. Макар и независими прекарвания, те ще разделят общо лоно, история и персонажи. Първата реализация за тази концепция е била допълнението към Control AWE. Засега свързаната галактика на Remedy обгръща Alan Wake и Control. Поради лицензионни спънки тук не е включен Quantum Break.

„ С Alan Wake и Control, ние през днешния ден имаме две утвърдили се поредици. Целта ни е да ги превърнем в интелектуална благосъстоятелност с висока бранд известност. Искаме да имат непрекъснато възходяща фенска база, по-чест цикъл на излизане на продълженията и опцията за генериране на доход и облага на високо равнище “, изяснява Виртала.

По-рано тази година Remedy съумяха да придобият правата над Control от 505 Games. Вече ви съобщихме, че студиото възнамерява да стартира работа по Control 2 до лятото. По-късно тази година се чака да излязат и двете допълнения за Alan Wake 2 – Night Springs и The Lake House. Освен това, Remedy стартират работа по мултиплейърен план от света на Control с името Condor.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР