13 години след скандалите, заради които Чарли Шийн се раздели

...
13 години след скандалите, заради които Чарли Шийн се раздели
Коментари Харесай

Сериалът Bookie: Чарли Шийн се завърна, за да се надсмее над себе си, след Двама мъже и половина

13 години след свадите, поради които Чарли Шийн се раздели с ролята си в " Двама мъже и половина ", артистът още веднъж е на екран.

При това - в компанията на Чък Лори, основал истинския сериал и облика на " чичо Чарли ".

Шийн играе самия себе си в пилотния епизод на новия план на Лори " Bookie " по HBO Max - черна комедия за живота на застаряващия букмейкър Дани, който се пробва да събере парите от длъжниците си.

Един от тях се оказва Чарли Шийн, а конфликтът му с Дани се трансформира в много комичен скеч, цялостен със самоирония, препратки към " Двама мъже и половина " и самопризнание за цялостната смяна в живота на същинската звезда.



За да бъде цялостно удоволствието на почитателите на остарелия сериал, в сцената се включва и артистът Ангъс Т. Джоунс - порасналия Джейк, който през днешния ден е неразпознаваем.

Критиците не виждат необикновен шедьовър в цялостната идея на " Bookie ", само че завръщането на Чарли Шийн се разисква като същинско събитие.

Историята на раздялата му с Чък Лори и екипа на " Двама мъже и половина " беше избухлив скандал.

До 2010 година той беше най-скъпоплатеният артист в малкия екран с помощта на ролята си. Извън снимачната площадка обаче животът му беше цялостен безпорядък - алкохол, опиати, бракоразвод, изневери и сигнали за домашно принуждение.

В началото на 2011 сериалът беше краткотрайно спрян, тъй като за следващ път Шийн трябваше да влезе в клиника за рехабилитация.

Вместо да стъпи на крайници, артистът стартира медиен спор с Чък Лори и Warner, до момента в който се опитваше да контракти съществено нарастване на възнаграждението си.

Вместо това - договорът му беше разкъсан от студиото, което незабавно му откри сурогат в лицето на Аштън Къчър. Загубата на главния " мотор " на историята докара до постепенния залез на шоуто през 2015.

Изглежда, всички сложни моменти и кавги са оставени в предишното.

В " Bookie " Лори пресъздава една от сцените в истинския сериал от 2003 година, като е поканил съвсем всички от тогавашните герои - другари на Чарли, които играят покер и канят 9-годишния Джейк да се причисли.

В диалога си букмейкърът Дани и Чарли Шийн загатват името и на Джон Крайър - екранния " брат " на звездата, чийто принос той пробва да омаловажи с лека злоба.

Шийн към този момент не е шоуменът, за който всички говореха преди време - жителите в клиниката в " Bookie " не могат да свържат името му с тогавашния сериал, а престоят му в рехабилитацията в действителност не е обвързван с изтрезняване (защото той не пие и не взема дрога от 6 години), а с комфортната локация за момчетата, с които обича да играе карти.

Самият Чарли Шийн признава, че е спрял с алкохола, откакто е видял какъв брой зле се отразява това на децата му - и им се извинява за това, че се е налагало да живеят с " непознатата " му версия толкоз дълго време.

В момента той се е посветил на развъждането на двамата си близнаци Макс и Боб (14 г.) от брака с някогашната си брачна половинка Брук Мюлър.

В изявление за People Чарли Шийн споделя, че съжалява за метода, по който се е отчуждил от филмовата промишленост.

" Дълго време аз бях индивидът с най-хубавата известност за професионална нравственос. Идвах първи на снимачната площадка, тръгвах си финален, а когато имаше съмнения се подготвях повече от нужното. Отговарях на всички условия. И внезапно пропилях всичко това. Затова в действителност се веселя, че мога да се върна в тази роля още веднъж ", споделя той.

Шийн прибавя, че се усеща по-щастлив макар другия си метод на живот.

" Горд съм от избора си и от измененията, с помощта на които животът ми в никакъв случай повече няма да прилича на оня безпорядък ", разяснява Шийн.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР