13-футова скулптура, създадена в чест на образователната работа на принц

...
13-футова скулптура, създадена в чест на образователната работа на принц
Коментари Харесай

Спорната скулптура на стойност £150 000, наречена „най-лошата работа, представяна някога“ на съвета на Обединеното кралство, ще бъде премахната

13-футова статуя, основана в чест на просветителната работа на принц Филип, ще бъде отстранена заради „ нездравословния “ й тип.

Офицерът по публични изкуства на Градския съвет на Кеймбридж го разказа като „ евентуално най-некачествената работа, която в миналото е била представяна на Съвета “. Скулптурата може да се откри на Hills Road и се счита, че показва ролята на Филип като заместник-ректор на университета в Кеймбридж.

Фигурата от 150 000 английски лири, наречена „ Донът “, преди беше свързвана с художника Пабло Ачугари, който от този момент се отхвърли от творбата в Кеймбридж. Сега той е ударен с уведомление за осъществяване, откакто минувачите останаха недоволни от работата.

Според The ​​Tab, Atchugarry сподели по-рано: „ Аз не съм създател на тази статуя и е корист, че са употребявали името ми. Иска ми се някой да ми се извини за това неразбирателство. "

На 5 март скулптурата получи уведомление, откакто остана постоянна в продължение на четири години, без да получи о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР