13 души са задържани при спецоперация в селата Тъжа и

...
13 души са задържани при спецоперация в селата Тъжа и
Коментари Харесай

Спецакция в селата Тъжа и Манолово: Има задържани


13 души са арестувани при спецоперация в селата Тъжа и Манолово. Това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Извършени са инспекции на 43 адреса, 123 лица и 46 моторни транспортни средства, показват от Дирекцията. На един от адресите са открити тютюневи акцизни артикули без бандерол. Операцията е осъществена от чиновници на полицейския сектор в Павел баня, взаимно със чиновници на Зонално жандармерийско ръководство – Кърджали и Държавно ловно стопанство „ Мазалат “.

Продължава засиленото полицейско наличие на територията, обслужвана от Районно ръководство – Казанлък.

Допълнителните ограничения за сигурност бяха взети след всеобщия побой в центъра на Казанлък на 20 март, след който един почина, а четирима са с заплаха за живота. Той породи в резултат на дългогодишна омраза сред две семейства от селата Тъжа и Манолово.

След на кмета на община Казанлък Галина Стоянова, от Министерство на вътрешните работи предизвикаха работна среща с кметове на обитаеми места в района, на която да бъдат разисквани съответни ограничения за запазване на публичния ред и попречване на сходни произшествия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР