13 души са пострадали и са откарани в различни болници

...
13 души са пострадали и са откарани в различни болници
Коментари Харесай

13 души са в болница след катастрофа на автобус край Бургас

13 души са потърпевши и са откарани в разнообразни лечебни заведения в Бургас. Според първичните данни на полицията, водачът е задремал.

Автобусът се е прибирал от екскурзия в Австрия. Малко преди да слезе от автомагистралата в посока Бургас се удря в билборд, след което се прекатурва в канавката.

" Връщахме се от Австрия. Нормално си пътувахме, всичко си беше обикновено, не знам по какъв начин се случи. Усетих едно тресене на рейса. Имаше и писъци, имаше и суматоха ", изясни Ивелина Цонева, пасажер от рейса.

" Установено е, че в рейса има 17 пасажери, двама водачи и стюард. Направихме организация за придвижването, тъй че да може да се минава гладко по автомагистралата ", уточни ст. комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР-Бургас.

" Добрата вест е, че нямаме смъртен случай. До момента осем индивида към този момент са извозени в незабавния център, преглеждат се, имат контузии, само че всичките са живи. Пътуват за Бургас и за Варна, екскурзия ", сподели Димитър Николов, кмет на Община Бургас.

Петима души са в по-тежко положение с черепномозъчни контузии, само че без заплаха за живота. Според полицията, евентуално водачът е задремал зад кормилото.

" И аз не не какво се случи. Нямам спомен, нищо не помня. Помня към този момент като бях извърнат. От последната промяна нямам и два часа карам ", сподели водачът на рейса Дамян Василев.

Пробата за алкохол на лидера е негативна.

Упровителят на компанията транспортьор Николай Динев изясни пред Българска национална телевизия, че водачите са били двама и са се сменили в Пловдив.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР