128 състезатели през тази година се борят за трофея на

...
128 състезатели през тази година се борят за трофея на
Коментари Харесай

Алкарас: Легнах си след първите два сета на Джокович, но нямах съмнение, че ще обърне

128 състезатели през тази година се борят за трофея на US Open при мъжете, само че несъмнено двама от тях се открояват и всеки си мечтае да види следващия зрелищен край сред Новак Джокович и Карлос Алкарас. Вчера обаче бяхме напът да се разминем с опцията да проследим сходен дуел в Ню Йорк, тъй като Джокович изоставаше с 0:2 сета в мача си против своя съотечественик Ласло Джере, само че за следващ път показва невероятната си борбеност и се поздрави с триумфа.

Изглежда самият Алкарас пък се е вълнувал от развиването на дуела, тъй като призна, че е изгледа известна част от него, като явно в нито един миг не се е съмнявал, че неговият максимален съперник ще откри сили да обърне нещата в своя изгода.

Гледах първите два сета и по-късно трябваше да дремя. Когато обаче си лягах, то си мислех, че Новак сигурно ще реализира поврат. Той още веднъж потвърди, че е един от най-великите в историята. Видях, че това е неговият седми поврат от 0:2 сета в кариерата - същинска полуда. Невероятно е на 36 години да прави също, което е правил в 20-те си години. Трябва да му отдадем почитание поради това, тъй като е в действителност възхитително - показа международният номер едно на последната си конференция.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР