127 са глобените днес при акция, проведена от пловдивската полиция.

...
127 са глобените днес при акция, проведена от пловдивската полиция.
Коментари Харесай

127 пешеходци глобени при акция на полицията в Пловдив

127 са санкционираните през днешния ден при акция, извършена от пловдивската полиция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
При седем от инспекциите са формирани актове за неспазване на светлинните сигнали на светофарната уредба и ненадейно нахлуване на пътното платно. 120 са глобени за секване на необозначени за места. 238 са установените нарушавания осъществени от водачи. 177 от тях са санкционирани по фиш, а на 61 са формирани актове.
 Полицията следи за водачи, които погрешно минават през ЖП прелези Полицията следи за водачи, които погрешно минават през ЖП прелези
Пътната полиция оповестява, че поради злополука придвижването по автомагистрала „ Тракия “, при 70 км, в посока Бургас се реализира...
Бързо произвеждане под надзора на прокуратурата е стартирано против лидер, управлявал автомобил под влияние на опиати. Трима водачи са получили актове за прекосяване на червен сигнал на светофара, 14 са говорили по мобилните си телефони, до момента в който ръководят автомобила си. 24 от тях пък се на си поставили предпазните колани.
Глобени с фиш са 86 водачи за неспазване на пътните знаци. Други 27 са глобени за неизрядни документи, а 28 за погрешно паркиране Продължава засиления надзор и по спазването на скоростните режими. От 9 до 12 април камерите на пловдивската „ Пътна полиция “ са снимали 3 656 нарушавания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР