1230 хървати хванаха последния... самолет за финала на световното първенство

...
1230 хървати хванаха последния... самолет за финала на световното първенство
Коментари Харесай

Хърватите разграбиха допълнителните 1230 билета за финала за 30 минути

1230 хървати хванаха последния... аероплан за финала на международното състезание в Русия! Точно толкоз билети предложи на последователите локалният футболен съюз.

Ценните пропуски бяха пуснати в продажба в 1:00 часа през нощта на 13 против 14 юли и откриха своите притежатели за по-малко от 30 минути. Хърватските футболни шефове зарадваха ентусиастите, откакто откупиха от ФИФА част от върнатите билети за финала. Те са от категория 3 и костват по 451 евро.
В Хърватия направиха Айфеловата кула шахматна (ВИДЕО) Еуфорията преди финала на международното състезание владее Загреб
За да стигнат до стадион " Лужники ", където ще се реши ориста на купата, а Хърватия ще се изправи против Франция, локалните почитатели ще употребяват 5 чартърни полета, които потеглят от Загреб през целия ден.

" Всеки почитател е значим! От влизането на Хърватия на четвъртфиналите 7496 индивида са пътували с чартърите. Сред тях е и майката на Анте Ребич, която искаше да гледа сина си. Властите, които дават отговор за издаването на пътническите документи, работят с удължено работно време ", споделиха от Министерството на вътрешните работи на Хърватия.

Очаква се на стадиона за мача против Франция да има 15 000 хървати, които да поддържат любимците си.

Освен с чартърите, част от тях ще дойдат в Москва с персоналните си коли, макар че ще би трябвало да пропътуват 2000 км.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР