122 полета до дестинации в Гърция са планирани за първите

...
122 полета до дестинации в Гърция са планирани за първите
Коментари Харесай

Гърция в очакване на първите чуждестранни туристи

122 полета до дестинации в Гърция са планувани за първите 15 дни след отварянето на южната ни съседка за задгранични туристи, оповестява „ Катимерини “, представени от Българска телеграфна агенция. Повечето полети ще бъдат от Германия.

Летният сезон в Гърция стартира от 14 май. Местните медии пишат, че несигурността за сектора остава макар приемливия брой предварителни резервации.

Гръцкото държавно управление към този момент поставя „ спирачка” на опцията за привилегии за жителите си, които са се ваксинирали против ковид. В страната тече полемика за опцията за имунизиране на учениците, откакто гръцкият министър на опазването на здравето Василис Кикилиас разгласи, че идната образователна година ще стартира с имунизация на учениците.

Засега учените са внимателни по тематиката за имунизирането на лица под 18 година, само че въпросът е към този момент отворен измежду интернационалната научна общественост.

Икономическото издание „ Нафтемборики “ написа, че гръцката стопанска система е отчела обнадеждаващи резултати в края на първото тримесечие на годината, с което е засилила упованията, че възобновяване ѝ към този момент е почнало.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР