120 лв. за вадене на кърлеж по време на лятната

...
120 лв. за вадене на кърлеж по време на лятната
Коментари Харесай

Може ли минута преглед да ни струва 100 лв. на морето

120 лева за вадене на кърлеж по време на лятната ни отмора. Това сподели инспекция на NOVA в частните медицински центрове по морските ни курорти.

Цените на здравните услуги по Черноморието са по-високи от предишното лято, а на доста места експерти изобщо няма. Може ли минута обзор да ни коства 100 лева И то без да получим касова записка за здравната услуга?

Това лято здравното обслужване по морето е по-скъпо от предишното в доста от центровете, алармират пострадали. Цените на съществени операции доближават рекордни равнища. Първичният обзор при простуда или стомашно неразположение по време на лятната отмора ще ви коства приблизително 90-100 лева, демонстрират ценоразписите на частните медицински центрове по морето.

Три пъти по-евтино ще би трябвало да платите, в случай че потърсите здравна помощ в поликлиниките във Варна или Бургас – към 30 лева Още по-големи са разликите при слагане на инжекции, вадене на кърлеж или обработка на рана да вземем за пример. А цените за непознати туристи са двойни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР