120 българи са блокирани на летището в Дубай, съобщиха за

...
120 българи са блокирани на летището в Дубай, съобщиха за
Коментари Харесай

120 българи са блокирани на летището в Дубай

120 българи са блокирани на летището в Дубай, оповестиха за bTV от Министерството на външните работи. Причината са изобилните превалявания.

Групата е трябвало да излети за България с постоянния полет на FlyDubai в 09:40 часа сутринта, само че той е бил анулиран. Не е изхвърчал,  според утвърждения полетен проект и проведения под наем полет, поради несбъднат норматив за отмора на екипажа

Очаква се сънародниците ни да излетят назад за България в 14 часа локално време.

Лошото време провокира транспортен безпорядък и наводнения в Дубай. В емирството не са падали такива дъждове от 1949 година

Шеф готвачът Силвена Роу идва през вчерашния ден в ОАЕ. Тя каца на интернационалното летище в Дубай от Лондон и разяснява обстановката там през вайбър в ефира на " Тази заран ".

„ Моят полет беше единственият, тъй като всички други бяха канселирани. Закъснението беше от 6, чака се, не знаех какво да чакам. Цялото летище обаче беше изцяло изсъхнало, тук-там имаше пясък. Бавно и умерено чакат да стартират още веднъж бизнеса си ", сподели Силвена Роу.

" Няма метод тази кошмарна стихия, която засегна целия регион, да е от засяване на облаци. Това е безспорен знак на климатична смяна. Те доста бързо се оправиха, почистиха, оправено е, уредено е добре ", разяснява Роу.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР