12-ят слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското

...
12-ят слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреждава: Помолете вашия Ангел-Хранител за помощ, защото...

12-ят безоблачен ден е обвързван с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Това е време за астрално изчистване и събуждане на живота. В този ден господстват скрити сили, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. “Препоръчва се в този ден да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. В този ден ни се дава толкоз, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се предадете на потока на събитията. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, оправяне на спорове, за примирие. Покажете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание! Освободете себе си от страстите, Вслушайте се в интуицията и постоянно обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите!”, поучава астрологът.

“Хубаво е да обръщате повече внимание на околните си и да им оказвате помощ. Добре е да отдавате на другите това, за което ви молят. Добре е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Изпратете Рейки! Хубаво е да се изкъпете, защото водата в този момент е плодородна и посредством нея идва Божествена мощ. Препоръчва се моржуване и закаляване. Към фамилиарност би трябвало да се пристъпва единствено за зачатие. Денят е добър за медитация и молитва. Нахранете гладни животни и птици, дайте им и вода!”, прибавя Ивелина Пенчева.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества. ml

“Не бива да се предавате на унинието, не бъдете прекомерно настойчиви! Не би трябвало да се напрягате. Не бъдете дълго време на улицата! Не се занимавайте интензивно с решението на обществени въпроси! Не губете ненужно време за приказки! Старайте се по-малко да говорите!”, поучава астрологът.

“Препоръчва се течна храна, каши, кисел, компот. Да се заобикаля месната и пикантна храна. В никакъв случай да не се яде птица – фазан, пиле и други Може да се пие вино, само че бяло. Червеното да се заобикаля. Също по този начин изключете орехи, мед и друга мъчно смилаема храна! Да се радостните може единствено в стеснен фамилен кръг”, предизвестява Ивелина Пенчева.

“Добре е да се носят тоалети в размити тонове. Използвайте синьо в композиция със сребристо! Да се заобикаля жълто и оранжево! Носете лунен камък, селенит!”, поучава тя.

“Добре е да видите в съня си животни и птици. Да плувате във вода – това е знак за избавление от заболявания. Да се премените с нови облекла – към благосъстояние и подсилване на фамилията. Ако летите насън – придобиване на нови сили и приятели”, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР