12. Везни Везните са от тези зодии, които не обичат

...
12. Везни Везните са от тези зодии, които не обичат
Коментари Харесай

Това са най-големите ИНАТИ сред зодиите!

12. Везни

Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са даже да не опитат да отстояват мнението си, в случай че това ще докара до кавги и терзания. Лесно могат да бъдат уверени от отсрещната страна, няма потребност даже от повече от един мотив. Везните несъмнено не са от инатливите зодии.

11. Дева

Девата несъмнено е от инатливите зодии, само че от тези хора, които не спорят до безспир. Те ще ви оставят да си говорите и да си мислите, че сте спечелили разногласието. Не можете да измененията мнението им съвсем в никакъв случай, само че няма да се карат, с цел да ви убедят в своето. Затова остават малко по-назад в класацията ни за инатливи зодии.



10. Риби

Рибите също не са от зодиите, които държат да ви убедят в своята позиция. Те не обичат шума и обществените кавги и когато диалогът прерасне в спор, просто стопират да приказват.

Ще одобряват видимо гледната ви точка, даже да не сте съумели да я отбраните, стига да спрете да повишавате звук.

9. Близнаци

Каквото и да говорите на Близнаците, те няма да ви чуят. Ще одобряват с безмълвие всичко, което им казвате и даже няма да опитат да защитят позицията си. Тяхната позиция е, че събеседникът явно бърка, какъв е смисълът диалогът да продължава. Трябва доста сериозна провокация, с цел да трансформира тихите Близнаци в безпределно инатливи.

8. Стрелец

Преминаваме на територията на инатливите зодии, които не се свенят да защитят позицията си. При Стрелецът монетата има две страни. Те са доста инатливи, в случай че тематиката е значима за тях. Ако обаче разногласието е за нещо маловажно за тях, даже няма да ви извърнат внимание.

7. Рак

Раците са много упорити, само че и доста твърдоглави. Когато мощно имат вяра в нещо, няма мощ на планетата, която да ги накара да трансформират мнението си. Подобно на Стрелците, те също са гневно инатливи по значимите за тях тематики. Големият негатив на Раците е, че одобряват прекомерно персонално всичко, казано в диалог, което не дава отговор на техните полезности. Сръдливи са и дълго помнят всичко отрицателно, което им е било казано.

6. Овен

Овните са от тези зодии, които са много инатливи. В спор те гневно пазят позицията си, без даже да изслушат събеседника.

Обичат да отхвърлят всичко, което им се споделя. По-късно може и да осъзнаят, че бъркат, само че на момента просто ще държат настойчиво на своето.

5. Козирог
 Коя зодия сте съгласно ТИБЕТСКИЯ хороскоп! Коя зодия сте съгласно ТИБЕТСКИЯ хороскоп!
Ярък въздушен дракон Години: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 Представителите на тази зодия на тибетския хоро...

Козирогът е убеден в себе си и своето мнение. Смята, че неговата позиция е най-правилната и настойчиво я отстоява. Ще изслуша събеседника и най-после ще отсече " Да, само че аз... "

4. Водолей

Водолеите умно избират борбите си. И решат ли, че са прави...просто няма смисъл да говорите с тях. Каквото и да им кажете, както и да ги убеждавате, няма да съумеете да ги убедите. Няма да сменят мнението си, няма да обмислят вашата позиция - нито по време на диалога, нито по-късно.

3. Лъв

Първата зодия в топ 3 на най-инатливите зодии е Лъв. Лъвът съвсем неуморно отстоява позицията си. Привидно ще ви изслуша, само че от самото начало ще си мисли, че говорите празни приказки.
 Така ви виждат близките по отношение на вашата зодия! Така ви виждат близките по отношение на вашата зодия!
Овен Първото усещане на всички за вас е, че сте грубовати и даже малко хулигани. Хората се опасяват от огромното самочувствие, кое...



2. Скорпион

Скорпионът взима сребърен орден по дебелоглав. Държащи на своето, непреклонни, Скорпионите даже няма да се опитат да спорят. Просто ще извъртят очи и това ще постави завършек на разногласието. Вероятността да ги убедите е дребна, само че в случай че имате доста причини, време, нерви и верен метод по отношение на съответния човек, може би задачата си ще е сполучлива.

1. Телец 

Телецът взима златото във връзка с инатливост. Непреклонен, с парещ манталитет, Телецът полудява, в случай че не става по неговата. Не е податлив да слуша, да размисля и да трансформира мнението си. Дори не опитвайте да спорите с Телец. Ще ви коства единствено нерви, без да имате какъвто и да е триумф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР