12-ти ден продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен.

...
12-ти ден продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен.
Коментари Харесай

15-годишните близначки са се спречкали с родителите си преди изчезването им в Мюнхен


12-ти ден продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен. Те са близначки, живеят в немския град дружно с родителите си, и са в неизвестност от 24 ноември. 

За последно двете девойки са видени в жилището на родителите им на 24 ноември, като към 22:00 ч. са се подготвили за сън. На идната заран от тях не е имало диря, а сигнал в полицията подава майката им по обед, съобщи БТВ.

Няма оставена записка или някакъв различен тип доказателство, който да насочва къде могат да бъдат девойките. Към момента интервенцията по търсене на българките от мюхенската полиция е безуспешна.

По информация на медията е имало сдърпване сред сестрите и родителите им, а от полицията на този стадий не разполагат с информация за осъществено закононарушение. Дипломатите ни от Генералното ни консулство в Мюнхен са в контакт с полицията в баварската столица.

Двете сестри са еднояйчни близначки, на 15 години, високи 160 см и тежат към 55 кг. Полицията моли, в случай че някой е виждал девойките, или разполага с информация за тях да се свърже с органите на реда. Това може да стане на телефон 089/2910-0 или във всеки различен полицейски сектор. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР