12 съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата на Биг Брадър

...
12 съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата на Биг Брадър
Коментари Харесай

Eто кои звезди влизат в Биг Брадър Мост Уонтед утре вечер - вижте пълния списък на съквартирантите

12 съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата на " Биг Брадър " на следващия ден вечер на старта на сезона " Мост Уонтед ", научи ПИК. Толкова звезди са били настанени по-рано през днешния ден в столичен хотел, с цел да бъдат изолирани 24 часа преди началото на формата, както повелява правилникът.

Както медията ни към този момент писа в Къщата за пръв път ще влезе огромна футболна звезда, въпреки и някогашна. Става дума за полузащитника на националния тим на България и състезател на Славия, Алавес, Дуисбург, Цървена звезда, Терек, Амкар, Рубин и Оренбург Благой Георгиев. Благо Джизъса ще се настани в " клетката " на Валентин Кулагин дружно със своята сегашна възлюбена Златка Райкова.

Футболистите в действителност ще бъдат двама - любимецът на бранш " Г " Стойко Сакалиев, който откакто прекрати дейната си кариера се отдаде на колоезденето, ще е компания на Джизъса в Къщата. 

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева ще освободи мястото си като коментатор в студиото на Ники Кънчев, с цел да " вкуси " за повторно от живота в Къщата. В нея се завръща и артистът Станимир Гъмов.  

Завършилият в петък сезон на " ВИП Брадър " мина без чалга дива, само че не и идният " Мост Уонтед " - в него интриги ще плете Емануела. Музикалния отрасъл ще показват още известният измежду младежите рапър и наследник на артиста Иван Иванов - Уош Министерски съвет, и оперната и джаз певица Весела Нейнски.

Златка Райкова ще има сериозна конкуренция за наградата Сексбомба на Къщата в лицето на Джулиана Гани. Най-много кавги сигурно ще завърти сигнално жълтата водеща Албена Вулева. 

" Най-слаба бира " в прослойка са гримьорът Цецо Андреев и кларинетистът Стоян Роянов - Я-я, който незнайно по какви аргументи е попаднал измежду най-търсените звезди.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР