12 лунен ден от 12:33 часа на 27 януари до

...
12 лунен ден от 12:33 часа на 27 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 27 януари 2018 година

12 лунен ден от 12:33 часа на 27 януари до 14:24 часа на 28 януари

Ден, в който се включва галактическата сила на любовта, божествените откровения, филтриране на мислите, осъществяване на молитвите, успокоението, победа на мъдростта над мозъка и възприятията.

В този ден е добре да проявявате състрадание и състрадание. Енергетиката допуска да вършите положителни каузи за ближните. Хубаво е да подарявате дарове, да давате лепта, да се занимавате с щедрост, да извършите нечия молба, да проявявате състрадание към този, който има потребност, и самият да се обърнете с молба. Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата обич.

Това е един от дните, когато хорските молебствия гладко доближават задачата.

Да се демонстрира отрицателното е противопоказно. Не се карайте – помиряването след това ще е доста мъчно. Не се оплаквайте, не плачете и не се самосъжалявайте: можете да останете в това положение за дълго време.

Ще стартираме денят мощно, в духа на общуването и връзката. Ако до тогава не сте успявали да проведете някой значим диалог и среща, то тази седмица ще имате прелестната опция. Но имайте си едно мислено, нещата ще бъдат доста бързи и дейни.

Събота може да ни даде едни много непредвидени, бързи и внезапни обстановки към нас. Много от тях могат да ни изненадат, и да не бъдем готови за тях. Но не се стряскайте, не губете хладнокръвие. Всичко е преходно и краткотрайно и всяка обстановка има решение.

Имайте в поради, че през днешния ден, би трябвало да бъдем по- внимателни в общуването си с хората, с цел да не кажем нещо, което не би трябвало и да не нараним и обидим някого с прямотата си. Хубаво е да имаме едно мислено във всяка една обстановка и да не бързаме прекомерно, а да обмисляме дейностите и думите си. При шофирането би трябвало да сме изключително деликатни и бдителни, с цел да не предизвикаме обстановки, които ще са неподходящи за нас. Намалете темпото през днешния ден, не бъдете избухливи и гневни.

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Благоприятно време за лекуване на черния дроб.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване.

В този ден сънищата са оракулски. Всички те са подбудени от светлите и доброжелателните за нас сили.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР