12-годишно момче, което трагично загина след падане от жилищен блок

...
12-годишно момче, което трагично загина след падане от жилищен блок
Коментари Харесай

Момче на 12 години, което падна до смъртта си от жилищен блок, беше „невероятно“, казва брат с разбито сърце

12-годишно момче, което трагично почина след рухване от жилищен блок в югоизточен Лондон, беше „ необикновен човек ", който имаше " толкоз доста капацитет ", сподели съкрушеният му брат.

Реной Елис падна от горния етаж на апартамент на улица Хотспър в Кенингтън в петък следобяд и умря на място, Метрополитен Полицията сподели. Полицията е била извикана в 16:23 ч. и е споделила, че до момента " нищо не демонстрира, че случаят е недоверчив ".

Сега полубратът на детето, Джейсън Кембъл, разкри, че Реной обича космоса и математиката и мечтае за работа в галактическата промишленост в бъдеще. Г-н Кембъл сподели, че е образец за подражателство на брат си и единствено преди седмици го изведе да отпразнува 12-ия му рожден ден.

Говорейки пред BBC, господин Кембъл, неговият брат, беше „ радостен “ и „ благополучен “, добавяйки: Само преди няколко седмици играехме дружно, футбол, играхме малко тенис на маса, отидохме на разходка из паркирам. На 12-ия му рожден ден аз и моята другарка го изведохме. Бях неговия модел за подража...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР