12-годишно момче е било свалено от автобус и оставено само

...
12-годишно момче е било свалено от автобус и оставено само
Коментари Харесай

Кондукторка свали дете от автобус и се изгаври с него

12-годишно момче е било свалено от рейс и оставено единствено на пътя в Горна Оряховица, тъй като дало на кондукторката банкнота от 10 лева за билет. Грозната сцена се случила в понеделник сутринта в рейс номер 10 пред погледа на десетки други пасажери, които станали безучастни очевидци, написа майката на момчето Нели Цапрева във Facebook.

Кондукторката споделила, че няма пари да му скапе, поискала монети и когато момчето отвърнало, че сега не разполага със стотинки, му показала вратата, оповестява " Флагман ".

Майката на 12-годишното дете описа, че то взело рейса както всеки ден, с цел да стигне до учебното заведение си „ Георги Измирлиев “ в 7:30 часа.

„ Обикновено постоянно му оставям стотинки, само че тъкмо в този ден ми бяха свършили дребните. Не съм очаквала, че може да стане подобен проблем. До учебното заведение му има няколко кръстовищa и по тази причина не съм съгласна да върви пеш, в случай че не дай си боже го беше блъснала кола, кой щеше да носи отговорност “, разяснява Цапрева, представена от в. " Борба ".

В последна сметка бащата на негов съученик пристигнал и го закарал до учебното заведение, защото родителите му били на работа.

„ Постъпката на кондукторката е нечовешка, само че и останалите в рейса що за хора са? Толкова ли не можаха да дадат по 10 ст., с цел да платят билета. Никога няма да се оправим – умираща нация и липса на страна “, сподели дамата.

Тя добави, че работи в магазин, в който чести клиенти са роми, и когато на някой от тях не му доближават пари, различен постоянно откликва с някой лев.

„ Защо, откакто ромите могат да са задружни, ние не можем? Всеки има проблеми и несгоди, само че малко човещина не изисква кой знае какъв брой “, сподели още майката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР