12-годишно и 10-месечно дете са ранени при катастрофи, станали вчера

...
12-годишно и 10-месечно дете са ранени при катастрофи, станали вчера
Коментари Харесай

При катастрофи вчера са ранени 12-годишно и 10-месечно дете в Смолян

12-годишно и 10-месечно дете са ранени при произшествия, станали през вчерашния ден в Смолян, излиза наяве от известие на полицията.
Около 17,45 часа на бул. " България " хасковска " Мазда 5 ", ръководена от 42-годишния си притежател, блъска 12-годишно момиче от Смолян. Инцидентът е станал при заобикаляне на спряло пред пешеходна пътека транспортно средство. Колата се движела със скорост, която не й разрешила да спре и да пропусне преминаващите по пешеходната пътека деца.
Момичето е с охлузни рани на лявата ръка и гален, оказана му е здравна помощ от екип на ЦСМП-Смолян и е освободено за домашно лекуване.  
Същият ден, половин час по-късно, на 100 метра от кръстовището с АРЗ на ул. " Петър Берон " 48-годишна смолянчанка се блъска в електрически дирек с " Пежо 206 ".
Жената изгубила надзор над леката кола, при което с предна лява гума блъска бордюра от ляво по посока на придвижването и се удря в металния дирек за улично осветяване.
Леко ранено без заплаха за живота е 10-месечно момченце, което е получило хематом на лява буза и чело. Бебето е настанено в регионалната болница за наблюдаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР