12-годишната Рейсиян се е самонаранила, след като е избягала от

...
12-годишната Рейсиян се е самонаранила, след като е избягала от
Коментари Харесай

Следствен експеримент доказа какво се е случило с издирваното момиче в Пловдивско

12-годишната Рейсиян се е самонаранила, откакто е избягала от у дома.

Това стана ясно на брифинг на Окръжна прокуратура Пловдив и полицията във връзка със случая в село Болярино.

Както ви съобщихме, бе обявено за изчезнало 12-годишно момиче от сирийски генезис. След 8-часово търсене дребната Рейсиян бе открита с нарявания по ръцете по себе си. Мистерията обаче бързо бе разплетена.

" Имаше данни, че детето е отвлечено. Работеше се и по други версии. Съвместните дейности на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи дадоха добър резултат и детето бързо беше открито. Беше в потрес с забележими пострадвания. Трудно се работеше в началото, поради езиковата преграда. В следствие беше назначен преводач и бяха взети всички ограничения от страна на прокуратурата и полицията. Сега детето е в положително положение ", съобщи окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева.



" Около 18,30 се получи сигнал, че се чуват звуци от несъмнено място, където бе открито и детето. Бе в уплашено, обезпокоеното положение. Детето беше прегледано и в по-спокойна конюнктура започнаха диалозите. Няма по какъв начин да влизаме в елементи по отношение на пострадванията, тъй като сега се правят експертизи ", добави шефът на ОдМВР Пловдив комисар Васил Костадинов.

Констатирани са две увреждания по тялото и по главата на детето. При по този начин събраните доказателства става дума за осъществено самонараняване.

Наблюдаващият прокурор Костадин Паскалев разясни, че за проверка е бил осъществен и следствен опит на място, с присъединяване на детето, с цел да се обясни по какъв начин тъкмо са се случили нещата. Експериментът е посочил, че за момента всичко се удостоверява изцяло.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР