12-годишната Ема се бори за живота си“ в болница в

...
12-годишната Ема се бори за живота си“ в болница в
Коментари Харесай

CNN: COVID-19 покоси 12-годишно момиченце, борят се за живота му

12-годишната Ема " се бори за живота си “ в болница в американския град Атланта с позитивна проба за ковид, съгласно нейния братовчед Джъстин Антъни. Пред CNN той заяви, че предходната неделя – на 15 март, Ема е била диагностицирана с пневмония, а 5 дни по-късно – в петък, е дала позитивна проба за ковид.   От събота тя е на командно дишане, като положението й все още е устойчиво, съгласно братовчед й Антъни, написа Флагман.

Ема е нямала предходни болести на белите дробове или сърцето, не е пътувала неотдавна и околните й нямат разбиране от кое място се е заразила с COVID-19.   В детското поделение на болничното заведение " Атланта-Скотиш Райт “ има пациент с позитивна проба за ковид, потвърдиха от клиниката, само че отхвърлиха детайлности. „ Пациентът остава в изолираност, непрекъснато се употребяват подобаващите защитни ограничения “, сподели пред CNN говорителката на болничното заведение Джесика Поуп.  

С разрешението на майката на Ема нейният братовчед Антъни описа историята на детето, с цел да предизвести хората за сериозността на заразяването с ковид.  

" Зная от първа ръка какъв брой рисков е той. Всички повтарят " той не въздейства на по-младите “. Но ето една 12-годишна, която се бори за живота си “, сподели Антъни. " Хората би трябвало да практикуват обществена изолираност и разграничаване, хората би трябвало да се грижат за децата си. Хората би трябвало да се отнесат съществено към това “.  

Здравните специалисти предизвестяват, че заплахата от смъртен излаз при заразяване с ковид е най-голяма при възрастните пациенти, както и тези с предишни болести. Децата се заразяват с вируса и го популяризират, само че нормално изкарват болестта с леки признаци.  

От съвсем 45 000 доказани случая на инфектирани с ковид в Китай към 11 февруари, има единствено един умрял под 20 година, съгласно китайския Център за надзор и предварителна защита на болесттите. Няма нито едно умряло дете под 10-годишна възраст.  

От 731 доказани случая с ковид в Китай и още 1412 със подозрения за COVID-19, единствено едно дете – 14-годишно момче, е умряло, съгласно ново проучване, което ще бъде оповестено през юни в списанието " Pediatrics ”. Около 6% са сериозните случаи на болестта при децата, против 18,5% при възрастните пациенти с тежка симптоматика, се отбелязва в проучването.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР