12-годишна ученичка от Франция е издъхнала в резултат от инфаркт,

...
12-годишна ученичка от Франция е издъхнала в резултат от инфаркт,
Коментари Харесай

12-годишна ученичка получи инфаркт и почина заради нападател с нож

12-годишна ученичка от Франция е издъхнала в следствие от инфаркт, откакто в четвъртък следобяд незнаен мъж е нападнал две деца на 7 и 11 години от нейното учебно заведение. Инцидентът е станал наоколо до Страсбург.

Момичето е издъхнало в късния следобяд на вчерашния ден, когато всички възпитаници били прибрани в учебното заведение като защитна мярка поради въоръжения с нож нападател. Заради преживения стрес на ученичката ненадейно ѝ прилошало и след това получила сърдечен арест, осведоми вестник „ Льо Паризен “.

Преподавателите оказали първа помощ на девойката, която била неотложно откарана в Университетската болница в Страсбург, където за жал само установили гибелта ѝ.

Що се отнася до нападнатите по-рано девойки на 7 и 11 – те са се разминали единствено с повърхностни рани и били изписани от болничното заведение в същия ден за домашно лекуване.

Няколко часа след нападението мъжът е бил открит и арестуван от полицията. Той е на 30 години и няма предходни престъпни прояви. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР