12-годишен веган се самоуби, след като хулигани го замеряха с

...
12-годишен веган се самоуби, след като хулигани го замеряха с
Коментари Харесай

12-годишен веган сложи край на живота си, след като го замериха с парче месо

12-годишен веган се самоуби, откакто хулигани го замеряха с месо в учебно заведение. Луи Фетън поставил завършек на живота си във ваната в дома си в графство Уотърфорд, оповестява „ Дейли мейл ”. Почернените родители споделят, че момчето им било подложено на непрекъснат тормоз поради решението си да не допира нищо, което е от скотски генезис. Момчето тръгнало на лечения при психолог, като в това време почнало да се самонаранява.
За да заобикаля спорове с деца от учебното заведение, по време на обедната отмора Луи излизал на улицата. За да преживее напрежението даже почнал да пуши.



Негова учителка удостоверява информацията, че Луи пушел доста и се събирал с по-големи възпитаници. " Не съм забелязвала да е толкоз депресиран, че да желае да постави завършек на живота си. Училището ще направи всичко допустимо сходно нещо да не се повтаря”, споделя тя.

Срещу школото е почнало следствие. А родителите на момчето към момента не могат да повярват, че той се е самоубил. По думите им, в последно време всички дружно обсъждали идната учебна екскурзия, на която трябвало да кара ски.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР