12 души са били задържани в Солун в рамките на

...
12 души са били задържани в Солун в рамките на
Коментари Харесай

В Солун разбиха престъпна група за за нелегални осиновявания от България

12 души са били арестувани в Солун в границите на полицейска интервенция против незаконна група, която се е занимавала с незаконни осиновявания от България, съобщи Нова телевизия.

Сред задържаните има юрист и доктор, а цялата кореспонденция включва повече от шейсет лица. В нея са разказани десетки случаи на разказани десетки случаи на дами от България, съпровождани от членове на незаконната група до Гърция, където да родят " по поръчка ". Новородените са били давани бездетни двойки, които са плащали до 25 000 евро на дете, според от неговия пол и характерности. Тъй като майките са български ромки, някои деца са се продавали на по-ниска цена, тъй като не са били задоволително бели. Други деца пък са били връщани на търговците, тъй като не са били здрави.

В хода на следствието е било открито, че незаконната група се е занимавала и с търговия на яйцеклетки. В случая с яйцеклетките са забъркани частни клиники, които се занимават с асистирана репродукция, защото в Гърция сурогантното майчинство е разрешено от закона.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР