12 деца сираци е оставил единият от загиналите при катастрофата

...
12 деца сираци е оставил единият от загиналите при катастрофата
Коментари Харесай

Единият от загиналите в буса на АМ "Тракия" имал 12 деца! Лекари се борят за живота на жена му

12 деца сираци е оставил единият от починалите при злополуката с микробус Форд Транзит край село Воденичане, станала към 17,00 часа в събота на км 297 по автомагистрала „ Тракия “, заяви кметът на село Хаджидимитрово Тошо Тодоров. По думите на селския отличник в буса, каран от Васил Йорданов е имало над 20 души: мъже и дами, които се завръщали от масив с лавандула в землището на град Стралджа. Още толкоз пътували в буса „ Рено Меган “, каран от сина на Йорданов – Валентин.

„ Вече не зная какъв брой пъти съм подавал сигнали за това, че двете коли пътуват претрупани и че е въпрос на време е да стане пакост по пътя. Глас в пустиня…А бизнесът на бащата и сина е да натоварят колкото се може повече хора, от всеки вземат по 7-8 лева в двете посоки… “, добави Тодоров.

Загиналият Петър Колев /46 г./ е бил в същата кола със брачната половинка си Султана, която е приета в болница в бургаска болница с потрошени ребра и с заплаха за живота. Децата на Петър Султана са на възраст от 5 до 17 години, фамилията живее в паянтова сграда в ромската махала на Хаджидимитрово.

При злополуката почина и още един мъж, гражданин на близкото село Жельо челник, който както и останалите бил без документи за идентичност, написа " Монитор ".

Четирима тежко ранени са настанени в ямболската МБАЛ „ Свети Пантелеймон “, един е бил откаран и в Сливен, прецизираха от ОД на МВР-Сливен.

Документите на авариралия автомобил и на лидера са били постоянни, занапред ще се обясняват детайлностите, следва назначението на серия от експертизи, допълниха от окръжната прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане, за 24 часа е бил арестуван лидерът, на който следва да бъде повдигнато обвиняване за гибел по несъобразителност на повече от едно лице при ръководство на МПС.

Инцидентът е станал на прав сектор, нямало е неравности по асфалтовото покритие, допълват от пътната организация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР