12 декември е последната огледална дата през 2022 г. На

...
12 декември е последната огледална дата през 2022 г. На
Коментари Харесай

Огледалната дата 12.12. Ето как да изпълните желанията си на 12 12 2022 г.

12 декември е последната огледална дата през 2022 година На този ден ни чака огромен шанс, само че с цел да го привлечете, би трябвало да следвате простите рекомендации на нумеролозите.

Като цяло ще бъде доста удобен ден, чиято съществена тематика ще бъде духовността и вътрешния мир, защото отпред ще стои цифрата 3. Да, допустимо е в понеделник на доста от нас да не им е до нематериалност, ето за какво ви съветваме да се запознаете с деветте метода за духовно развиване, с цел да изберете най-подходящия за себе си и да започнете да вървите към прояснение.

Опитайте се да определите основните цели за бъдещето

Това е доста значим съвет за 12 декември. На тази огледална дата нумеролозите мощно предлагат да си поставите цели за бъдещето. Просто няма по-добър ден за обмисляне, тъй като Тройката оказва помощ да се види цялата картина на живота като цяло, а освен неговите фрагменти.

Този понеделник би трябвало да подредите целите си и да се заемете с вашите стремежи, фантазии. Това е ден, в който бъдещето и сегашното са значими, само че не и предишното. Направете график за идната седмица, за останалите три седмици и за празниците. Това ще ви помогне да придобиете интерес към живота, да намерите нова мотивация.

Не се занимавайте със самоанализ

Този понеделник не е нужно да се ровите в предишното и да се упреквате за минали неточности и проблеми. Това единствено ще докара до нови проблеми. Бъдете оптимисти и не забравяйте, че всичко, което се е случило в предишното, е направено за по-добро. Тройката ще се опита да ви помогне да разберете, само че не аргументите, а  следствията от остарели решения и неточности. Много скоро ще получите компенсацията си и силата на цифрата 3 ще ви помогне в това.

Правете положително

Вселената ще ви помогне да осъществите желанията си, в случай че действате с чиста съвест във връзка с близки, другари, сътрудници и хората като цяло. Помогнете на тези, които желаят вашата поддръжка и не се опасявайте да предложите помощта си на хора, които желаят да създадат нещо положително.

В такива дни е належащо да обединим напъните си в битката за положителното и справедливостта. Развеселете тези, които са тъжни, помогнете на тези, които изпитват сложни мигове, и също по този начин насърчете тези, които са изгубили религия в най-хубавото.

Занимавайте се с духовни практики

Медитирайте, четете молебствия, мантри. В такива дни можете и даже би трябвало да отидете на черква, синагога, джамия. Общувайте с Бог и не се опасявайте да поискате от него нещо ярко и положително. Ако не проявявате нарцисизъм, пробвайки се да помогнете на другит, Висшите сили несъмнено ще виждат това, след което ще се опитат да оказват помощ за осъществяването на желанията ви през днешния ден и в близко бъдеще.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР