12 © Капитал 12 Бисер Боев е с предприемач с

...
12 © Капитал 12 Бисер Боев е с предприемач с
Коментари Харесай

Парите говорят: Епизод 1 - Инвестициите в недвижими имоти - дали, кога и как

12 © Капитал 12
Бисер Боев е с бизнесмен с дълъг опит в медиите, в този момент се занимава с търговия на недвижими парцели

© Цветелина Ангелова Имотният пазар в столицата ври и кипи, а всеки порядъчен парцел се купува стремително бързо.

В първия епизод от поредицата " Парите приказват " строителният бизнесмен и търговец на недвижими парцели Бисер Боев изяснява за какво даже и да се зададе нова рецесия на хоризонта, цените на качествените жилищни парцели в София няма да паднат.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък И още - за какво българите всеобщо влагат в парцели, мит ли е че те са най-сигурната инвестиция и за какво не е добра концепция да се купува парцел на зелено на място, където към момента няма улици.

" Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори Интернет " и " Капитал ". Той ще включва 10 епизода, в които забавни и способени събеседници ще поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови технологии, различни източници на сила, AI и други

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно, щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Скоро и в Apple Podcasts.

Чуйте и другите епизоди:

Епизод 2: Кои вложения са рискови »
Инвестиционните специалисти Радослав Рачев и Апостол Апостолов поучават по какъв начин да се ръководят спестяванията.

Епизод 3: Дългосрочно вложение, фондове и доверително ръководство »
Съдружникът в Expat Capital Никола Янков коментира какви са капиталовите благоприятни условия, налични за хората в България.

Обратна връзка за " Парите приказват " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
АУДИО Епизод 1: Недвижимите парцели с посетител строителният бизнесмен Бисер Боев Your browser does not support the audio tag.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР