12 12 Още по темата Пушките ще продължат да гърмят

...
12 12 Още по темата Пушките ще продължат да гърмят
Коментари Харесай

Бодигардът на убиеца

12 12 Още по тематиката
Пушките ще продължат да гърмят

Несъществуващият надзор на оръжията в България
8 сеп 2017 Непоклатими звезди, пресилен екшън в европейски местоположения, носталгичен комизъм. С тази формула американските притежатели на остарелия Киноцентър ( " Милениум медиа " с дъщерната " Ню Бояна " ) работят в жанрова ниша, очевидно сполучлива пазарно. През София минават звезди, които другояче не биха припарили тук. След оттичането на кохортата на " Непобедимите " (Сталоун, Шварценегер, Уилис и другите), предишното лято и Блейк Лавли разноски бебето си от Райън Рейнолдс из столичните паркове, до момента в който брачният партньор й се трудеше няколко седмици в Бояна. Партньорът му Самуел Л. Джаксън пристигна единствено за часове, само че в готовия филм (The Hitman‘s Bodyguard) това не проличава. Той е сполучлив и по формулата, която не включва високи искания.

Оценка:
3 от 5

Още от същото:
" Смъртоносно оръжие "
Сюжетът е второстепенен, разгръщането на звездите е значимото. Рейнолдс е телохранителят от заглавието, Джаксън е килърът. Първият има броени часове, с цел да достави втория жив до трибунала в Хага като последния очевидец против садистичен източен деспот (смразяващ Гари Олдман). Пречи им армията наемници на диктатора, разхвърляна от Лондон през Ковънтри до Амстердам. В паузите сред пиротехниките и каскадите двамата си приказват за живота и най-много за мощните дами (съответно Елоди Юнг и Салма Хайек), в които са влюбени като хлапаци.

Рейнолдс споделя, че е тук да го пази от заплахите, Джаксън отвръща, че той е самата заплаха. Рейнолдс споделя тактиката за назад продобиване на момичето си, в този момент върховен офицер в Интерпол, Джаксън дава отговор, че е ял хамбургери с повече опит с дамите. И тъй наречените Режисьорът от " Непобедимите 3 " Патрик Хюз разчита на клишетата с митология, те зареждат метода му. Сянката на Тарантиновия палач с морал и огромна уста Жулс от " Криминале " е непроменяемо до Джаксън. Тя наднича и зад визионите със Салма Хайек, съчетаващи принуждение и прочувствен поп (Hello на Лайънъл Ричи) от 80-те. Останалото е екшън с анимационна меродавност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР