12.12.2021 година се счита от езотериците за огледална дата. Важна

...
12.12.2021 година се счита от езотериците за огледална дата. Важна
Коментари Харесай

Огледалната дата 12.12.2021

12.12.2021 година се смята от езотериците за огледална дата. Важна дата, която може да се трансформира в повратна точка за ориста на доста хора. Такива дни в нумерологията се считат за магическо време, което отваря " портите “ на Вселената. Според практикуващите 12 декември ще бъде изпълнен със мощна магическа сила. Има избрани правила какво би трябвало и какво не би трябвало да вършиме на този ден, с цел да не си навлечете неприятности за идната година.

Огледалните дати са особено време, когато би трябвало да се поддържа оптималната зоркост. Въпреки че съществува заплаха, шансът също може да бъде притеглен.

Експертите считат, че нещо значимо ще се случи в живота на доста хора в този ден. Някои ще получат добра вероятност, други ще завоюват доста пари, трети ще съумеят да избегнат огромна заплаха. В такива дни всяко малко нещо е от голяма важност, тъй че бъдете доста деликатни и правете единствено положително. Благоприятните събития може да са скрити от погледа ви и да се появят при потребност ненадейно.

Ако съберем всички числа на магическата дата 12.12.2021 година, получаваме общ общ брой " 11 " - царско число, на концепциите и идеализма. Събирането на двете единици пък дава цифрата " 2 ". В нумерологията две се смята за число на Луната, изисква равновесие, знак на женственост, обич и хубост, само че и на приливите и отливите на триумфа. Ето за какво, денят на 12 декември би трябвало да бъде прекаран с подобаващите страсти - негативът може да се трансформира в неприятности.

На вълшебната дата 12.12. е добре да извършите интроспекция и духовна работа върху себе си.

Този ден е удобен и за мисловен труд, осъществяване на проекти, придобивания, творчество.

Добре е: да почистите къщата и да се отървете от всичко ненужно; да се вършат дарения; да се взе участие в благотворителност; да помогнете за нещо като доброволци; да занесете храна и неща в старешки дом или дом за сираци; да се нахранят гладни животни; да прекарате повече време с роднини; да се вършат проекти за близкото бъдеще; да се актуализира дрешника.

В същото време, този ден е значимо да се въздържате от дълги пътувания и съдбовни решения. В такива дни законът за привличането работи с цялостна мощ, тъй че не би трябвало да има място за негативизъм. Също по този начин на този ден се пробвайте да мислите единствено за положителни и хубави неща и да не се карате с никого. Не участвайте в спорове. Не отхвърляйте помощ. Препоръчва се да прекарвате времето си интензивно, не бъдете мързеливи.

Смята се, че предпочитание, направено на огледална дата, наложително ще бъде изпълнено. Вярва се, че силата на този интервал се крие във обстоятелството, че отправените стремежи свободно влизат във Вселената, защото ритмите на човешкия живот са в оптимален резонанс с галактическите.

Силата на числата е толкоз огромна, че можете да я употребявате, с цел да изпълнявате най-съкровените си стремежи и да постигате разнообразни цели както в работата, по този начин и в областта на персоналните взаимоотношения. Може да отправяте стремежи когато и да е на деня, само че въпреки всичко най-хубавото време за съкровените стремежи е 12.12.2021 в 12:12 и 21:21ч. Вселената приема всички " претенции " за съдбовни промени. Много е значимо да формулирате желанията си ясно и в детайли. Необходимо е да се намирате в положение на мир и успокоение, откакто сте притеглили всички " плюсове " и " минуси ". В никакъв случай не би трябвало да желаете нещо, което може да навреди на другите или е в ущърб на тяхната свободна воля. Не забравяйте, че целият негатив на този ден ще се върне като бумеранг към вас.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР