12:07 Трагедията в Турция и Сирия: Броят на загиналите при

...
12:07 Трагедията в Турция и Сирия: Броят на загиналите при
Коментари Харесай

Унищожителното земетресение в Турция и Сирия: Ден 4


12:07
Трагедията в Турция и Сирия: Броят на починалите при земетресението надвиши 16 000 души


Три дни след земетресението в Турция, засегнало тежко и прилежаща Сирия, общият брой на починалите набъбна над 16 000 души, заяви ДПА.
Копирано
11:56
Ново знамение в Турция: Майка с две деца бяха избавени живи 78 часа след земетресението


78 часа след разрушителните трусове, които раздрусаха южния турски окръг Кахраманмараш с епицентър в град Пазарджък се случи знамение. Една майка с двете си деца бяха извадени живи от спасителите отдолу под руините в Пазарджък, където са престояли близо четири дни.
Копирано
10:28
Юмер: Не земетресението, а некачественото строителство в Турция убива хора


Турция се нуждае от жива мощ, полеви лечебни заведения и полеви кухни. Това съобщи посланикът на Турция у нас. 60 000 души работят на терен. 3000 са непознатите екипи. 24 съборени здания и над 100 починали има досега в турския град Адана.
Копирано
09:47
Над 12 800 са към този момент жертвите на земетресенията в Южна Турция


Най-малко 12 873 са починалите и 62 937 са ранени след разрушителните трусове, раздрусали Южна Турция в понеделник, заяви през днешния ден Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки (АФАД), представена от Анадолската организация.
Копирано
08:51
Български пожарникар в Адана: Търсим оживели в кухините, само че откриваме единствено починали


„ През нощта работихме на ротационен принцип – сътрудниците от Столична община и ВМА. За страдание към този миг няма положителни вести. Надяваме се да се отварят повече пространства, в които да намираме оживели. Досега откриваме единствено починали. “
Копирано
08:09
Говори българката, блокирана в Турция с петте си деца


Говори българката, блокирана в Турция с петте си деца. Благовеста Озчинар описа, че не може да се върне в България, тъй като едно от децата ѝ е родено в Турция и има български акт за раждане, само че няма паспорт.
Копирано
08:06
Движение за права и свободи отвори дарителска сметка в помощ на Турция


Дарителска сметка в поддръжка на фамилиите на починалите в опустошителните трусове в Турция и на потърпевшите в тези ужасяваща покруса отвори Движение за права и свободи. Средствата ще бъдат предоставени на турската Агенция за бедствията, която ще ги разпредели съгласно нужните на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР