12 000 души от военни поделения участваха в парада на

...
12 000 души от военни поделения участваха в парада на
Коментари Харесай

Жени събраха погледите на парада за 9 май в Русия, медии против участието на деца

12 000 души от военни поделения участваха в парада на Червения площад в Москва. Те бяха излъчени по доста малките екрани, само че медиите означават, че ползата към демонстрацията на мощ и военна техника затихва.

Виктор Мураховски, член на експертни съвет на Военно-промишления съвет на Русия съобщи пред публицисти, че задграничните наблюдаващи са били впечатлени от техническите характерности на „ Тайфун-ПВО “. Става дума за зенитен комплекс, сложени на брониран автомобил, който е доста маневрен и високопроходим. Според Мураховски машината е внушителна, само че същинските новости били вътре в нея и са недостъпни за любопитни очи.

Той обаче призна пред публицисти, че към този момент се демонстрират опитни мостри, тъй като няма към момента опция за серийно произвеждане и внедряване в армията.

.
" Тайфун-ПВО "

В парада участваха още танкове Т-80БВМ и Т-14 „ Армата “, зенитният комплекс „ Бук-МЗ “, бронебтраспортьори „ Бумеранг “, установката „ Ярс “ и прочие

Крайно време е да се намерения за това суворовци, нахимовци и други представители на военни заведения, където се образоват съвсем деца, да не откриват парада. Неуместно е деца в униформа и с оръжие да маршируват, а след тях на площада да се изсипват танкове, бронетранспортьори, гаубици, ракетни установки и прочие, написа в. „ Известия “. Изданието повдига въпросът изобщо за потребността от сходни паради. Припомня се, че през 1990 година парадите са били прекъснати. През 1995 година е извършена манифестация, в която са взели участие единствено ветерани. Неясно за какво през 2005 година обаче многочислените и скъпи паради още веднъж са били обновени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР