118 издание на Дербито на Пловдив остана без победител! Двубоят

...
118 издание на Дербито на Пловдив остана без победител! Двубоят
Коментари Харесай

Пропуски лишиха Ботев Пд от победа в Дербито на Пловдив!

118 издание на Дербито на Пловдив остана без победител! Двубоят приключи 0:0, а Ботев Пд несъмнено могат да съжаляват повече за това. " Канарчетата " направиха няколко фрапантни пропуща, а гол Атоан Бароан след паузата бе анулиран.

В 8-ата минута неточност при изнасянето на Локомотив можеше да бъде съществено осъдена от Янис Карабельов. Халфът обаче си поведе топката прекомерно мощно. Локомотив отговори минута по-късно с удар на Георги Минчев с глава. Нападателят се извиси в наказателното поле след центриране от десния фланг. Ударът му с глава обаче прелетя над горната греда.

В 16-ата минута Ботев сътвори поредна чудесна опция, която Самуел Акере пропиля. Ивелин Попов пусна страховит пас в кулоар с външен фалц. В наказателното поле Акере беше изтърван от отбраната, само че от близка отдалеченост стреля право в Хоркаш

Две минути по-късно, тъкмо в 18-ата, почитателите на Ботев започнаха да скандират против БФС с апел " Оставка ". Десет минути по-късно Джеймс Ето`о влезе остро в наказателното поле, справяйки се с Бабакар Дион на левия тъч. Пасът на халфа не бе по никакъв начин добър, само че обстановката беше голова.

„ Канарчетата ” продължиха да са по-активния отбор и до края на почивката, само че това не докара до нова по-сериозна заплаха.

Втората част започва с чисто състояние пред вратата на Локомотив. Бароан получи топката в наказателното поле, освободи се и стреля, само че не откри рамката на вратата.

Поредният пропуск за Ботев пристигна в 72-ата минута. Акере пусна доста остроумен пас за Бароан, само че нападателят не откри защитаваната от Хоркаш врата и прати топката до дясната греда.

В последните минути на дуела " жълто-черните " повече търсеха гола, само че то по този начин и остана мираж.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР