118 хил. лв. или 80 хиляди швейцарски франка - това

...
118 хил. лв. или 80 хиляди швейцарски франка - това
Коментари Харесай

Зов за помощ: 40-годишен полицай от Плевен се нуждае от операция

118 хиляди лева или 80 хиляди швейцарски франка - това е цената на вярата за 40-годишния служител на реда от Плевен Борислав Ковачев. 

Диагнозата му е сложена тази година - рак на гръбначния мозък.   Операцията е допустима, а възможностите за триумф са обилни и това дава очаквания на Борислав, който към момента не знае по какъв начин да каже на петгодишния си наследник за заболяването.

Всичко стартира преди три години, когато той се оплаква от болки в гърба и гръдния панер. След година стартира да изтръпва левият му крайник, след това и десният. Походката му е нарушена, а през април е признат за интервенция, която да в профил тумора в прешлените в региона на шията. Интервенцията обаче се оказва несполучлива.

След като бива изписан от университетска болница " Св. Иван Рилски ", следват голям брой обиколки - по лекари и институции, с единствената цел да откри метод да живее още, с цел да бъде потребен на фамилията, детето, приятелите и работата си. Така той се свързва с болница в Цюрих, от която му декларират, че могат да го оперират - с огромна възможност за триумф. 

Борислав е предан на службата и се пробва да се бори с несправедливостите и закононарушенията. 

За да може да продължава да го прави, той има потребност от помощ. Всеки, който желае да помогне, може да го стори, като се свърже с него на телефон  0877494951 , посредством имейл: [email protected], профила му във Фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка: 

Банка: " Райфайзен Банк "

IBAN: BG95RZBB91551008746467

BIC: RZBBBGSF

Валута: български лв.

Титуляр: Борислав Иванов Ковачев
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР