1150 литра нелегален етилов алкохол и 220 литра дизелово гориво

...
1150 литра нелегален етилов алкохол и 220 литра дизелово гориво
Коментари Харесай

Митнически служители откриха големи количества нелегален алкохол и дизелово гориво в частен имот

1150 литра незаконен етилов алкохол и 220 литра дизелово гориво в туби и бидони откри екип на митническа мобилна група при инспекция в частен парцел на територията на гр. Свиленград, заяви Агенция Митници.

Митническата инспекция е осъществена на 19.03.2018 година В частния парцел – къща с двор, митническите чиновници откриват първо под заслон, против входната врата, 22 пластмасови туби по 10 литра, цялостни с енергиен артикул с характерности на дизелово гориво. Също в двора на къщата са открити три огромни бидона, съдържащи общо 340 литра етилов алкохол. В таванско помещение в жилищната сграда, митническите чиновници откриват други 810 литра етилов алкохол, в туби по 10 литра. Обитателят на парцела не е показал никакви документи за генезис и заплатен данък на алкохола и горивото.

Етиловият алкохол – общо 1150 литра, и енергийният артикул – 220 литра, са конфискувани. Взети са проби за лабораторен разбор. След правене на лабораторните експертизи ще бъде формирано административнонаказателно произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР