115 състезатели от 11 клуба ще се включат в турнира

...
115 състезатели от 11 клуба ще се включат в турнира
Коментари Харесай

115 състезатели от 11 клуба ще почетат паметта на загиналия преди 6 години Дани Вълчев

115 състезатели от 11 клуба ще се включат в шампионата по спортна гимнастика в памет на починалия Дани Вълчев. Преди 6 години 9-годишният тогава гимнастик на клуб „ Левски-Спартак “ и неговата майка  починаха в автомобилна злополука на пътя Ловеч-Плевен.

Надпреварата ще се организира на 17 юни в залата по спортна гимнастика на Национална база „ Раковски “, а входът за феновете е свободен. 

„ Турнирът ще е с формат многобой и ще включва възрастите – деца, момчета и девойки младша и момчета, и девойки старша възраст. Ще дадем медали на всички участници, защото този шампионат би трябвало да бъде по-скоро като помен за едно дете, което обичаше гимнастиката, което оценяваше и харесваше безпределно това, което прави. Искаме всички деца, които ще вземат присъединяване, да бъдат щастливи.

Най-големият урок, който научих от Дани е да обичам това, което се случва в този момент. Бащата на Дани освен ще почете шампионата. Той оказва помощ за всичко, което вършим в нашия клуб и се включва доста интензивно във всички начинания, които организираме и са свързани с нашия любим спорт. Той е до нас, за което сме извънредно признателни “, показа Илия Янев – персонален треньор на Дани Вълчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР