115 патрона с различен калибър са открити в дома на

...
115 патрона с различен калибър са открити в дома на
Коментари Харесай

Убиецът от Манастирище бил въоръжен като за война

115 патрона с друг диаметър са открити в дома на стрелеца от Манастирище, оповестиха от прокуратурата. 44-годишният мъж е обвинен за умишленото ликвидиране на Калин Тончев, нелегално придобиване и държане на оръжие и муниции, сочат от прокуратурата. Според Окръжен съд - Враца по делото са събрани задоволително доказателства,че точно Валентин е прострелял 34-годишния мъж с револвер марка „ Аркус.
Съдът остави в ареста 44-годишния мъж.



Припомняме, че случилото се е от 22 април, а за него заяви първо организация BulNews.



Стрелецът дебнал жертвата си, излязъл пред дома си и го покосил от засада на пътя, до момента в който Калин минавал с кола. Свидетелите, които чули няколко изстрела, подали сигнал на тел. 112. На място били изпратени екипи на полицията и кола за спешна помощ. Пострадалият незабавно бил превозен към в болничното заведение в Козлодуй, само че умрял в колата за спешна помощ.
Валентин имал психологични проблеми и е диагностициран още през 2007 година 45-годишният мъж доста пъти се лекувал в профилирано заведение. Последно бил настанен за лекуване през април 2020 година То обаче не дало резултат. Още преди идването на полицията стрелецът се барикадирал въоръжен в стая в къщата си дружно с майка си. Щом видял, че го нападат тежковъоръжени барети, Валентин самичък се предал и излязъл от къщата си с вдигнати ръце.
Определението на Окръжен съд - Враца предстои на обжалване пред Апелативен съд - София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР