113 състезатели от общо 22 структурни звена на МВР ще

...
113 състезатели от общо 22 структурни звена на МВР ще
Коментари Харесай

113 състезатели мерят сили в турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР в Бургас

113 състезатели от общо 22 структурни звена на Министерство на вътрешните работи ще мерят сили в осмия обичаен Републикански шампионат " Освобождение " по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи, проведен от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи, Община Бургас и ОДМВР – Бургас.

Турнирът бе публично открит през днешния ден на нарочна гала, в която участваха регионалният шеф на Бургаска област Вълчо Чолаков, зам. кметът на Община Бургас доктор Лорис Мануелян, началникът на отдел " Спорт, предварителна защита и юношески действия " към Община Бургас Веселина Деведжиева и символичният хазаин на мероприятието – шефът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов.

Областният шеф Вълчо Чолаков изрази възхищението си от ежедневните провокации, стоящи през полицейските чиновници, които по думите му " служат на елементарните хора с цел да имат повече сигурност и успокоение ". Той им пожела здраве, състезателен хъс и прецизен мерник, а особено за бургаския тим и повече изстрели в " десетката ", които да класират тима на крайморската дирекция в призовата тройка.

Д-р Лорис Мануелян също насочи поздравления към участниците, като си разреши в задатък да честити трите прелестни мартенски празника – 1-ви март, Трети март и 8-ми март за нежните представителки на строгата полицейска специалност. Заместник - кметът на Община Бургас благодари на участниците в Републиканския шампионат " Освобождение " за нестихващия интерес, отбелязвайки насладата си от възходяща му известност и увеличение броя на състезателите.

Приветствие към полицейските чиновници насочи и старши комисар Калоян Калоянов, който благодари на Община Бургас, подпомагаща за поредна година провеждането на шампионата и пожела триумф на всички участниците в спортната демонстрация.         

Предвидено е Републиканския шампионат " Освобождение " да се организира в два следващи дни – през днешния ден и на следващия ден, като сили ще премерят тимове, формирани от мъже и дами, както и самостоятелни състезатели. Награждаването и формалното закриване на спортната конкуренция, отдадена на Националния празник – 3-ти март, ще се състоят от 14.30 ч. на 01.03.т.г. на стрелбищен комплекс " Аполо ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР