111 / 1111 Наблюдавайте внимателно мислите си! Старайте се да

...
111 / 1111 Наблюдавайте внимателно мислите си! Старайте се да
Коментари Харесай

Не Е Случайно! Знаете Ли Какво Означава, Ако Часовникът Показва 11:11, Или 22:22, Или

111 / 1111

Наблюдавайте деликатно мислите си! Старайте се да мислите единствено това, което желаете, а не това, което не желаете. Тази поредност значи, че има отворена врата за вас и вашите мисли бързо се трансформират в орис.
Число с поредни единици е като ярка светлина. Това значи, че Вселената одеве е направила моментална фотография на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си.

222 / 2222

Вашите нови хрумвания са почнали да се трансформират в действителност. Поливайте ги и ги подхранвайте като нежни семена. Скоро те ще поникнат от почвата, тъй че вие ще можете да видите доказателствата, че Вселената сбъдва желанията ви. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Поддържайте позитивни мисли, поддържайте жизнеността си и продължете да пресъздавате.

333

Последователните тройки се свързват с духовните учители. Сред тях са Исус, Моисей, Майка Мария, Куан Юин и Йогананда. Ако видите поредни тройки някъде към вас, то бъдете сигурни, че получавате помощ от вън.

444

Четворките се смятат за благ цифри. Ако забележите към себе си повтарящи се четворки, то евентуално някой се пробва да ви опази от всевъзможни компликации и тествания. Ще получите помощ и поддръжка

555

„ Закопчайте коланите ”, защото огромната смяна в живота е пред вас. Тази смяна не би трябвало да бъде определяна като „ положителна ” или „ отрицателна ”, защото всички промени са просто естествена част от потока на живота. Възможно е тази смяна да е отговор на вашите молебствия, по тази причина продължете да пресъздавате. Каквото и да се случи, знайте, че го предизвиквате първо с мислите си. За това внимавайте какви са те.

666

Мислите ви, тъкмо в този момент са небалансирани, фокусирани прекалено много върху материалния свят. Тази поредност на числата ви молят обърнете внимание на хармонията, на добротата и на духа си. Точно те се свързват със света на демоните, на злите сили, на заплахите.

Не се отвличайте от правия път поради улеснения и стремежи за по-добро финансово положение. Точно сега най-важното е да постигнете прочувствен баланс. Едва по-късно ще се появи и физическия подобен.

777

Седмиците неслучайно да най-късметлийските цифри. Ако ви попаднат пред погледа, то знайте, че самоуверено напредвате в живота. Ако имате съкровени стремежи скоро ще ги реализирате. Това е извънредно положителен знак и значи, че би трябвало да очаквате да се случат повече чудеса към вас.

888

Осмицата е едно от измеренията на Вечността. В поредност обаче тя издава края на един стадий в живота. Ако попаднете на няколко осмици една след друга, това е един знак който ви предизвестява, че би трябвало да се подготвите. С други думи не закъснявайте да извършите вашият ход или да се радвате на плодовете на вашата работа.

999

Завършване. Това е краят на една огромна фаза във вашия персонален живот. Затворете вратите на предишното и погледнете към бъдещето. Работете интензивно, с цел да извършите света по ваш усет.

000

Нулата е число без стойност, само че и число, което събира в себе си завършеността на света, неговата хармония и покой. Повторенията му идват, с цел да припомнят, че вие сте едно с Бог и е време да почувствате наличието на любовта вътре във вас. Това също е един знак, че компликациите, премеждия са минали един цялостен кръг и към този момент сте извлекли поуките от тях.

Ако публикацията Ви е уведомила или просто ви е допаднала, апелирам СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР