11 юли е чудесна дата. Изборите са вид битка –

...
11 юли е чудесна дата. Изборите са вид битка –
Коментари Харесай

Хаджигенов за предсрочните изборите: Ние се бием, когато трябва

11 юли е чудесна дата. Изборите са тип борба – ние се бием не, когато сме подготвени, не когато ни се желае, не когато Ретроградният Меркурий споделя, че Борисов може да победи, бием се, когато би трябвало.
Това съобщи заместник-председателят на обединението „ Изправи се! Мутри, вън! “ юрист Николай Хаджигенов във връзка датата на предварителните парламентарни избори, съобщи кореспондент на .
 Николай Хаджигенов: ГЕРБ и Движение за права и свободи помогнаха на прокуратурата да държи бухалката безконечния обвинен Николай Хаджигенов: ГЕРБ и Движение за права и свободи помогнаха на прокуратурата да държи бухалката " безконечния обвинен "
По два законопроекта, импортирани от Николай Хаджигенов и група народни представители от коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “, пра...
Адвокат Хаджигенов прикани първо да завърши Народното събрание и тогава ще стане ясно дали от " Изправи се! Мутри вън! " ще се явят в същия вид.
След консултациите при президента за съставянето на новата ЦИК, Хаджигенов сподели, че откровено се е забавлявал с всичко това, като от групировката са имали подготвеност да предложат началник на ЦИК. " Странно е всички да разчитат на най-малката партия, подготвени сме, мощни сме, само че някак си взехме решение, че ГЕРБ би трябвало да пострадат това ", уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР