11 юли 2023 г. София. За шеста поредна година Lidl

...
11 юли 2023 г. София. За шеста поредна година Lidl
Коментари Харесай

Лидл България е партньор на националите по волейбол за шеста поредна година

11 юли 2023 година София. За шеста поредна година Lidl е сътрудник на националните тим по волейбол на България. През 2023 веригата уголемява обсега на своята поддръжка, като ускорява своята ангажираност към събитията и стратегиите, свързани с детско-юношеския волейбол.

В израз на споделените правила, зад които застават, а точно, че качествената храна и упоритите тренировки са в основата на триумфа и положителното физическо здраве, през 2018 Лидл България и Българската федерация по волейбол сложиха начало на стратегическото си партньорство. С устойчивата поддръжка на веригата, на 29 август във Варна мъжките национали стартират своето присъединяване на влиятелната волейболна конкуренция Евро 2023 (28 август - 16 септември), на която страната ни ще бъде съдомакин дружно с Италия, Северна Македония и Израел.

Компанията е измежду основните сътрудници, с помощта на които през миналата седмица в Стара Загора се осъществя петдневен лагер за девойки и момчета (родени през 2008-2009 г.) и треньори от цялата страна. Той е част от програмата „ Турнира на гениите ", проведен от Българска федерация волейбол и Комисията за детско-юношески волейбол.

„ За нас е чест, че за поредна година поддържаме Българската волейболна федерация като формален сътрудник за свежа храна. Заставаме зад всички национални обединения по волейбол - от младите гении до потвърдените представителни тимове на мъжете и дамите, които година след година печелят сърцата на от ден на ден почитатели. Вярваме, че положителната храна е в основата на положителната игра, както и че устойчивата във времето поддръжка дава сигурност за напредък и развиване на гениите ". Това показа Нели Месерджиева, шеф „ Промоции, маркетинг и потребителско държание " в Lidl България.

„ Изключително сме щастливи, че във второто издание на „ Турнира на гениите " получихме такава скъпа поддръжка в лицето на дългогодишния сътрудник на БФВ - Лидл България. Помощта към младите е инвестиция в бъдещото на българския волейбол и по тази причина сме признателни за вниманието ", разяснява Евгени Иванов, ръководител на Комисията за детско-юношески волейбол към БФВ.

Като хора с отношение към здравословния метод на живот, родните волейболни звезди също са правилни почитатели на свежите и тествани плодове и зеленчуци в Lidl. Всеки ден веригата предлага на своите клиенти над 130 разнородни и тествани за над 700 типа пестициди плодове и зеленчуци, като ползва три пъти по-строги от нормативните условия, гарантирайки сигурността и отличното им качество.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР