11-то издание на звездния спектакъл е под патронажа на кмета

...
11-то издание на звездния спектакъл е под патронажа на кмета
Коментари Харесай

Шоуто „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ отново в Пловдив

11-то издание на звездния театър е под патронажа на кмета Здравко Димитров

  Шоуто на световноизвестния български актьор Енчо Керязов – „ Нощ на звездите “, за втора поредна година ще завладее Античен спектакъл в Пловдив. Едни от най-хубавите реализатори от цирковото и вариететно изкуство, обединени от идеята да поддържат надарените деца на България, ще се качат на античната сцена на 1 юни от 20.30 часа.

Спектакълът за пръв път е с българска постановка, която е поверена на Веселка Кунчева, а мотото тази година е „ Детето в мен “. Водещи ще бъдат артистът Александър Алексиев и едно от лицата на града- водещата Лили Бързева. Събитието ще се организира под патронажа на кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Фондация „ Енчо Керязов “ има за цел да подкрепя и разпространява достиженията на български деца и младежи, които развиват своя гений в науката, изкуството и спорта.  На 11-то издание на своите Годишни награди фондацията още веднъж ще отличи номинираните гении, които ще получат поддръжка за своята реализация.

Пленен от сърдечната българска аудитория, под тепетата още веднъж се завръща невероятният клоун Хуш Ма-Хуш. Украинецът, приключил Киевската академия за цирково изкуство, ще предизвика феновете с атрактивни скечове. Носителят на 22 международни върха на Гинес – рисковият Фреди Нок, ще спре дъха с демонстрациите си отвън човешките благоприятни условия с ходенето си по въже на 30 метра височина.  Директно от най-големите подиуми на Европа за първи път в България идват и страхотните братя Седеньос – четвърто потомство циркови акробати, които ще изпълнят с прецизна акуратност и синхрон икарийски танци. На сцената ще забележим и доста български имена, измежду които певицата и актриса Милица Гладнишка, „Керана и космонавтите“ и П.И.Ф.

По мотив 1 юни уредниците са планували вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да се намерят в мрежата на Eventim и  Grabo.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР