11-та Конференция се провежда в критичен момент от развитието на

...
11-та Конференция се провежда в критичен момент от развитието на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Преди 11 години д-р Доган очерта визията на модерния свят

11-та Конференция се организира в сериозен миг от развиването на модерното общество и познатите ни форми на демокрацията, както и сериозно развиване на България. Това съобщи в свое послание евродепутатът Илхан Кючюк пред делегатите на форума.  

Още на 8-та Наказателен кодекс на Движение за права и свободи почетният ръководител Ахмед Доган очерта провокациите пред света, Европа и България, които останаха неразбрани от доста хора- многополюсен свят и преразпределяне на международното въздействие, търсене на изод от икономическата рецесия, конкурентноспосолност на евроикономиката, очерта в собствен доклат Илхан Кючюк.

Днес можем да кажем ясно - преди 11 години д.-р Доган начерта реалистична картина на трендовете на модерния свят, тя е настояща и посдтавя високи условия към политическите партии. 

Той предпостави значимата роля на Движение за права и свободи като лидираща партия, която разчита безпогрешно знаците на лъкатушното развиване на актуалния свят, съобщи Кючюк. 

В актуалния свят всяка политическа мощ би трябвало да разгадае трендовете и развиването, обърна внимание евродепутатът. Подрежда се новият международен ред, обърна внимание той.

За Движение за права и свободи мирът е от върховен порядък. Запазването на етническият мир бе завладяване на Движгението, само че през днешния ден заканите са световни, заканите от военни спорове са големи, регистрира настоящата обстановка евродепутатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР