11 от артикулите от пекарната на Kaufland България получиха печат

...
11 от артикулите от пекарната на Kaufland България получиха печат
Коментари Харесай

Kaufland България първи сертифицира качеството на хляба и печива на пекарната си

11 от продуктите от пекарната на Kaufland България получиха щемпел за качество от самостоятелния институт за сертификация на хранителни артикули – TÜV NORD България.

Официалното връчване на оценката протече в границите на обществената полемика „ Нека поговорим за качеството на храната “, която ритейлърът организира за втора поредна година. Конкретната среща беше отдадена на качеството на хляба и хлебните произведения, а присъединяване в нея взеха и експерти по качеството и технология на хляба. Модератор на полемиката беше дългогодишният публицист и специалист по тематиките, свързани с качеството, Биляна Гавазова.

С следващия документ за качество компанията продължава да се утвърждава като единствената хранителна верига, която подсигурява качеството на продукцията си посредством реномирани интернационалните одити.

Селекцията от сертифицирани артикули включва някои от най-продаваните продукти от пекарната на Kaufland - разнообразни типове самун, тестени произведения и закуски. За да заслужат оценката, продуктите минават през 4-степенен надзор на качеството, който включва проучвания в самостоятелни упълномощени лаборатории, посещаване в хипермаркетите от секрети клиенти, изненадващи визити при производителите и инспекция за сходство със заложените спецификации на продуктите.

„ Като водач на пазара, през чийто магазини седмично минават над 1 млн. клиенти, ние ясно осъзнаваме отговорността, която носим към тях, и по тази причина непрестанно усилваме гаранциите за качество, в това число и посредством сертификация на основни артикули и процеси. Не един път сме казвали, че инвестицията в първокласен надзор и узаконяване на асортимента е инвестиция в доверието на нашите клиенти. С новия документ ТÜV NORD желаеме още веднъж да уверим нашите клиенти в качеството на продуктите, които избират от нашата Пекарна “, акцентира по време на събитието Иван Чернев, изпълнителен шеф на Kaufland България.

 Пекарна за самун Кауфланд
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР