11 месеца беше очарован да се чува и да си

...
11 месеца беше очарован да се чува и да си
Коментари Харесай

Радостин Василев и журналистката Соня Колтуклиева се хванаха за гушите в ефир

" 11 месеца беше удивен да се чува и да си приказва с мен. Донесе ми талисмана на зимната Олимпиада от Пекин. Покани ме на кафе, бяхме на вечеря, искаше да идва в Лондон. Била съм дъното на публицистиката, а в този момент лае като гладно улично куче ", това съобщи журналистът Соня Колтуклиева по адрес на някогашния Министър на спорта Радостин Василев пред " ЕвроДикоФ ".

" Защо не говореше по този начин Радостин предишния септември, когато бях единственият човек, който го отбрани поради 500 хиляди лева " (скандалът с Татяна Дончева б.р.), продължи тя.

" Къде беше този самохвалец, когато цялата страна по времето на второто държавно управление на Бойко Борисов, ме мачкаше като валяк ", попита пред " Евроком " Колтуклиева.

Тя назова Радостин Василев самовлюбен и съобщи, че той " с перверзна приятност " е разгласил техни персонални чатове.

" Защо от " Сердика - спортни парцели " са дадени 117 350 лева на адвокатската фирма на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев ", продължи с въпросите журналистът.

" Защо натрапи да ръководят БСТ и Национална спортна база двамата си най-хубави другари от детинството Александър Тодоров и Венцислав Петков ", питра риторично тя.

" Един инцидентен човек в политиката в политиката се държи като многострадална Геновева ", приключи журналистът.

" Много се забавлявах. Истината е, че госпожа Колтуклиева занапред стартира да бъде разобличавана след разкритията, които направих ", съобщи в отговор някогашният състезателен министър в студиото на " ЕвроДикоФ ".

" Съвсем скоро аз ще направя допитване още веднъж дали да пусна един прелестен неин запис, близо 20 минутен, в който тя доста добре споделя за връзките си с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Гешев, любовната аферта с Иван Костов и доста, доста елементи, които ще ви покажат какъв човек е тя ", продължи Василев.

Той посочи, че става въпрос за аудио запис.

" Никога не сме имали маркетингов шеф на тотото без опит. И апропо маркетинговата тактика на тотализатора докара до там, че той има 27% растеж за петмесечието на предходното ръководство, което бях назначил. 30% и няколко милиона повече за спорта ", сподели още той.

Василев не отхвърли, че познава Александър Тодоров и Венцислав Петков, само че посочи, че те са отлични експерти и не съжалява за избора си за тяхното назначение.

" ПИК имаше контракт за доста пари в тотализатора, Tribune.bg - доста пари ", продължи той офанзивата си към Колтуклиева.

Радостин Василев отхвърли да е сключвал контракти за реклама с трите огромни телевиизии.

" Трите многомилионни контракта са подписани от Любомир Петров ", съобщи някогашният състезателен министър, показвайки документи от подписаните съглашения и акцентира, че договорите са били " заварени " при встъпването му в служба.

По думите му с сходни контракти се купува " медийно успокоение ".

" Въвеждането на ред, сътвори безпорядък в 4-5 федерации, които не желаят да съблюдават разпоредбите. Те са проверявани, откриват се нарушавания при тях. Те са доста пискливи тези федерации и в този момент се радват, че ме няма, тъй като мирът и любовта, които имат с госпожа Лечева ще разрешат по същия метод да се харчи държавен запас, както преди аз да стана министър ", разяснява той връзките си със спортните федерации у нас по време на ръководството му като министър.

Той дефинира градежа на " Арена Бургас " като " безусловно престъпна история ".

" Отстраняването на Пламен Манолов от Национална спортна база, човек, който не бях назначил нищо да ръководи, провокира доста сериозна нервност в определни кръгове, които си бяха разпартачосали Национална спортна база и всички парцели ", безапелационен бе Василев.

Той насочи офанзива към настоящия състезателен министър Весела Лечева, че е назначила назад всички остарели фигури от управлението на Национална спортна база.

Василев укори Лечева за назначенията в държавните предприятия " Академика ", Национална спортна база и " Сердика - спортни парцели ".

Източник: Евроком
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР