11 кг само за седмица е свалила Никол Станкулова. Ослепителната

...
11 кг само за седмица е свалила Никол Станкулова. Ослепителната
Коментари Харесай

Никол Станкулова свали 11 кг за седмица! Вижте я СНИМКА

11 кг единствено за седмица е свалила Никол Станкулова. Ослепителната хубавица качила тъкмо толкоз кила около бременността. Синоптичката на Нова телевизия роди преди два месеца дъщеричка Теа.

" Само за седмица съумях да смъква килограмите - призна Станкулова в обществените мрежи. - И аз не знам по какъв начин го направих. Сега тежа 55 кг. " Станкулова добави, че си е върнала фигурата без специфични тренировки във фитнеса. Нещо повече, тя разруши мита по какъв начин хлябът води до напълняване. Фината мацка обожава насъщния, само че не харесва сладки неща. " Нямам никакъв режим на хранене ", добави хубавицата.

За пръв път една от най-харесваните българки призна персонални неща. Тя разкри, че е извънредно набожна. " Всеки ден благодаря на Господ и се апелирам за амнистия ", откровена е Никол, като добави по какъв начин е желала да стане сервитьорка или стюардеса като дребна. 174-сантиметровата мацка, която умерено може да бъде първокласен фотомодел, е приключила Софийската математическа гимназия. Нейното обучение продължава и сега, тъй като се е захванала да учи италиански, написа " България Днес ".

Станкулова получава помощ от майка си, до момента в който се грижи за дъщеричката. Раждането на нейното първо дете е станало в акушеро-гинекологичната болница " Света София " (бившата „ Тина Киркова “ - бел. ред.). " Спя по 3-4 часа на денонощие ", не крие тежестите на майчинството Станкулова. Въпреки това желае да има най-малко още едно дете.

30-годишната Никол даде обещание скоро да се върне в ефир. Тя е една от емблемите на Нова телевизия, където към този момент е 10 години. Именно там е завързала и най-близките си другарства.Станкулова показа, че нейните три най-доверени приятелки са колежката синоптичка Гери Малкоданска, репортерката на Гала Зейнеб и спортната журналистка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР