11-годишното момче, което днес беше прието в Пирогов със съмнения

...
11-годишното момче, което днес беше прието в Пирогов със съмнения
Коментари Харесай

Столично училище: Учител не е бил 11-годишното момче, то го е ударило

11-годишното момче, което през днешния ден беше признато в " Пирогов " със подозрения за комоцио след случай в клас, не е било удряно от учителя си, както твърди, а тъкмо противоположното. Това обявиха от столичното учебно заведение, в което учи детето.

То се оплакало от световъртеж пред пристигналите на осмата минута лекари, които открили следи от удари по тялото му. Ученикът декларирал, че е било пребито от преподавател по физическо.

Директорът Величка Таседжикова разяснява, че няма сходен случай, заяви bTV, без да посочва името на образователното заведение. Проверка демонстрира, че става дума за 70 ОУ " Свети Климент Охридски ".

Версията на управлението е противоположната на тази на петокласника - той нахлул в час по физическо на третокласници. След опит на преподавателя Георги Георгиев да го в профил, момчето го блъснало и избягало. Малко по-късно обаче се върнало майка си, която, по думите на учителите и директорката, почнала да ги плюе и наскърбява.

Третокласниците, които са участвали на случая, също настояват, че учителят не му е посягал.

От учебното заведение разясниха още, че момчето е от проблематично семейство и това не е първи случай, в който взе участие. Проблемно дете е и по-големият му брат, който учи в същото учебно заведение.

В момента тече вътрешно следствие. Учителят е подал тъжба поради случая. А от Социалните служби разясниха, че ще бъде осъществена инспекция в учебното заведение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР